Bevist! Pulsdesinfektionsrobot kan inaktivere nyt coronavirus

Det nye coronavirus er voldsomt overalt i verden, hvilket alvorligt truer menneskers sikkerhed og sundhed. Foruden konventionel desinfektion, er der en hurtigere og mere effektiv måde at dræbe det nye coronavirus på?

yjt (1)

Pulsdesinfektionsteknologi har vist sig at være i stand til at dræbe MRSA, c.diff, VRE, h7n9, SARS, Ebola og andre bakterier og vira, så kan den modstå det nye coronavirus?
Med denne tvivl gennemførte Texas Biomedical Research Institute et eksperiment i USA. Resultaterne viser, at pulsdesinfektionsrobotten kan inaktivere det nye coronavirus.

yjt (2)

Texas Institute of biomedicinsk forskning er et af verdens førende uafhængige institutter specialiseret i infektionssygdomme. Eksperimentet blev udført i BSL-4 kontrollaboratoriet. Inden for 2 minutter ødelagde desinfektionsrobotten sars-cov-2, som var den virus, der forårsagede covid-19. Dekontaminering af N95-masken blev testet. Resultaterne viste, at desinfektionsniveauet nåede 99,99%.

hdf

Pulse-desinfektionsrobot bruger puls-teknologi til at producere UVC-lys med høj intensitet og fuldt sterilisationsspektrum (200-315 nm) ved hjælp af xenonlampe. Energien er 20000 gange sollys og 3000 gange ultraviolet lampe. Forskellige patogener er følsomme over for UVC-lys med forskellige bølgelængder. Pulsdesinfektionsrobotten har et komplet sterilisationsspektrumlys, som hurtigt kan dræbe de mest sårbare vira, bakterier og sporer. Derudover er pulslyset en kold lyskilde, som ikke beskadiger hospitalsudstyret.

Baseret på egenskaberne ved dets hurtige arbejde, intet behov for at forvarme eller afkøle tid, kan pulsdesinfektionsroboten desinficere snesevis af værelser hver dag, hvilket er blevet brugt i vid udstrækning på General Hospital i People's Liberation Army, Cancer Hospital of the Chinese Academy of Medical Sciences, Shengjing Hospital tilknyttet China Medical University, det første hospital tilknyttet halbin Medical University, Tumor Hospital i Shandong-provinsen, South Hospital og det femte hospital i Wuhan City Hospitaler og andre medicinske institutioner og spiller en vigtig rolle i forebyggelsen og kontrol med nyt coronavirus.

yjt (3)


Indlægstid: Dec-11-2020